onsdag den 12. september 2012

Finesterre2

I går ændrede vi vores planer. Vi bliver og slutter i Finesterre. Vi har forregnet os og har brug for tid... Til at gå på stranden og finde skaller og til at gå til Cap Finesterre. Og til bare at være....


Dejlig tur ved vandet som var helt stille. Regnen silede stille ned og vi gik i vores ponchoer.


Et par timer senere på vej uden rygsæk ... Mærkeligt... Til Cap Finesterre.


Vi fulgtes ad med Stefan.
Her under 0,0 stenen!





Vi havde taget et par ting med til at brænde på et lille bål, vi ville lave på stenene; en tshirt fra Lisbeth og en vaskeklud fra mig og de sidste sider af vores guidebog.Stefan supplerede med en lille fin buket lyng, han havde fået af en mand på hans vandring. En symbolsk afslutning på Caminoen.

YouTube Video

Udsigt! Et flot punktum på en fantastisk tur fra 2. August til 11. September !



YouTube Video

På vej ned igen til byen flyver disse seks sommerfugle. Plejer der ikke bare at være to?

Turen gik vi uden rygsæk! Savnede vi rygsækken? Ja virkelig. Jeg gik sløv og træt afsted, men kvikkede op igen da jeg fik den på og gik mod baren og supermarked!!!



Nu sidder vi i en BUS mod Santiago. Her en træt pilgrim!

Fremme i Santiago trætte af en eller anden grund... Det hele... Fini....i dag den virkelige afslutning. Vi har haft en meget fin dag og er på billigt hotel nu. Slentret rundt i den skønne by med god pincho og vin. Her fornemmes hyggen forhåbentlig!


Og nu godnat og punktum for tilværelsen som pilgrim. Jeg glæder mig til alt hvad der skal ske fra nu af.... Først Barcelona, som er en station på vej hjem!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar