søndag den 19. august 2012

Et hav af hvede

Tidlig klar til 25 km. Det var en varm nat og skulle blive en varm dag. Sovet smådårligt.... Sådan er det bare nogen gange. Til gengæld har ligget ned siden kl 22 og skal ikke præstere andet end at gå! Til morgen så køkken området på Alberget således. I Spanien spiser de hvidt brød med syltetøj, sandkage, hvedekiks, tvebakker og dertil kakaomælk... Eller kaffe! The late Ladies går hellere uden pg købet omelet senere. Eller også har vi noget frugt og rød peber og jeg en yoghurt! Ja ja ved godt det lyder kerne sundt men altså for fanden da.... De spaniere må da lige tage sig sammen.!!



Vi skulle op til ca 960 m og det kom vi også samtidig med hr. Sol!



Nu snakker vi de store vidder med hvedemarker og kæmpe høstakke.... Hvor er alle dyrene? Vi så jægere, men hvad skyder de? Pilgrim2 skal undgå gluten , så vi tænker at anskaffe en maske.... Høhø!

YouTube Video


På vejen så vi ind i endnu et lille fantastisk refugie, som er værd ay huske for andre og til næste tur! Refugiet i en gammel kirke. En italiensk forening stod for istandsættelse og det havde været begravet i mudder ca to m op!







En lille bitte by havde dette gamle magt vartegn....


Og lige over for er byen, som mange byer meget slidte og med få beboere!



Vi blev sluset ind i en ny provins i dag: Palencia... Vi får se hvad det bringer. Må sige at jeg glad går derudaf og nyder at det aldrig er det samme vi ser.




Her lidt spansk delikatesse. Skønne faste oste og deres tørret skinke er SÅ lækkert.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Ingen kommentarer:

Send en kommentar