lørdag den 18. august 2012

Til Castrojeriz

Fik vist ikke fortalt om den gamle forladte by vi fandt i går aftes i Hortillos. Lige nogle skridt væk fra Hovedgaden og du har alt for dig selv. Denne forladte by havde hoveddøre der var gravet ind i jorden og ikke var højere end 11/5 m. Endnu et magisk øjeblik.


Tidligt afsted denne morgen i mørke. Efter ca 3/4 time var denne solopgang bag os.


Et refugie skal jeg gøre reklame for hvis nogen blivet interesseret i at være midt ude i højsletten i den skønneste lille lund San Bol. Her vil man være i et med naturen og de få pilgrimme der kan overnatte.


Efter godt 10 km gik vi ind i Hontanas... Eller vi gik NED i den. Pludselig dukkede den op og var så fin der nede i sit "hul". Her mødte vi så den første dansker i 18 dage, Bodil. Det var nu dejligt og hun var rigtig sød og frisk. Dame på 65 der skal gå samme rute, så vi mødet hende sikkert igen.



Nåhhh, her står de gode rygsæk venner og hygger sig. De er en neget kær og venlig ven.... Sorry to say.... Hvis det lyder nørdet!


Ja det er endnu en varm vandringsdag meget smukt og tørt så langt øjet rakte.


Sådan så det ud at gå ind i byen hvor vi overnatter i dag. Faktisk har vi gået rundt og kan ikke greje den.... Ingen købmand ingen noget.... Indtil denne lille hyggelige bar er dukket op med en sød vært som har givet os smagsprøve på en skøn lokal kølig hvidvin!



Og her er den rigtig gode vin.
Og et billede af værten og Paulo Coelho.









En lille hverdagsaktivitet: Vask af dagens tøj .... Nogle gange tre stykker tøj, andre gange fem.


Ps: det viser sig at jeg er meget glad for denne blog og gad vide om I læser den. I er velkomne med kommentarer!
Kærligst

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Kære anne
    Læser m næsten dejligt og kan nærmest høre dig snakke. Herhjemme er alt som det plejer, så derfor ingen grund til.....kommentarer. Fantastiske billeder.
    Nyd nuet. Glæder mig til at læse mere.
    Kram og tanker fra Gitte

    SvarSlet
  2. Jamen vi er da nogen, som læser med. Med stor fornøjelse. Man får jo lov at være med på første parket. Næsten.
    Knus Kat

    SvarSlet