lørdag den 18. august 2012

Slut med pause

Afsted igen med oppakning og vandresko i noget bedre form for mit vedkommende. Stork langeben stod i morgenstunden og nippede sin morgenmad på det traditionelle gamle klokketårn i udkanten af Burgos.



Den nok mest venlige brombærbusk leverede antioxidanterne til formiddagen.


Efter ca. 8 km var det tid til at lufte fødder og få omelet og the .


Det blev en meget flot tur. De gule marker og den blå himmel og denne kulturbort Maud!


Der har været god vidde på udsigten og bjergene på siderne længere væk. Om få dage eller måske allerede i morgen er vi på det flade stykke, Mezettaen !
Vi glæder os jævnligt over de gule mærker, pile eller skaller som viser os vej. Absolut ingen tanke-virksomhed er nødvendig for at finde vej. Her er der ovenikøbet tre skilte!
Så der er rigelig tid til at tænke på ......... feks hvor heldig jeg er, hvor dejligt livet er, at jeg er mor til de mest fantastiske drenge, at jeg har gode kolleger, som lige nu knokler .....at jeg er beriget med gode venner og familie som altid er der...



Den Kastilianske højslette, nu med får... Også det sorte er med i flokken! Kort herefter kunne vi fejre 300 km med Pico (mandelnougat)+ en alternativ og midlertidig Caminoskal. Det er ca 1/3 af vores rute!


Nu er vi i Hornillos del Camino en fin lille by hvor denne dame listede sig frem i stilheden ved middagstid.


Vi bor igen mere ydmygt på byens refugie til 6€ og sidder med en Cerveza con lemon og noget chorize pølse i rødvin i skyggen ved kirken!


Den lille bygning til højre er dagens refugie, ved siden af kirken som er dejlig sval på denne varme dag.


Vi har siddet længe og kigget på skiltet. Lisbeth har lige fundet en ny stilling at sidde i , hvor lår og bukser ikke klistrer så meget til plastikstolen. Vi glæder os til at nyde et måltid mad lidt senere.


Der er lidt Bagdad Cafe over denne fine lille by. Kun baren her og et bitte supermarked.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar