fredag den 10. august 2012

Varme vabler vin og Ventosa

Vejen er jo det det handler om. I dag 30 km. Ikke planlagt men det lykkedes os at overse en by!!!??? Så da vi så et byskilt med en rød streg over var vi egentlig ved dagens mål. Men noget I os fik os til at gå videre i stedet for at vende om! Der måtte være en mening i galskaben. Men det var omkring 40 grader varmt og en venlig spanier mente vi burde vende om. Selv tog han sine forholdsregler og tog tøj på som skyts mod solens varme stråler. Jeg havde skiftet til sandaler pga vabel og kunne denne dag mærke venstre hofte. Men da vi besluttede os for at fortsætte var jeg ikke i tvivl om, at det var det rigtige.
Vi er trådt ind i Rioja provinsen og har gået mellem vinrækker. Druen er god her!! Men ellers har omgivelserne i dag været mere "kedelige" langs veje og industri....ja sådan kan det også være!!
Da Den lille by Ventosa lå lige fremme blev den sidste dråbe vand hældt i halsen og nu sidder vi fornyede og trætte på det mest fredfyldte, rene og hyggelige refugie man kunne drømme om. Hvor lykkelig et jeg lige!!! Og som på billedet kan I jo nok se vi er i trygge rammer!
Og til Maud en kulturbort.... Hegnet var fyldt med små kors gjort af det folk lige havde ved hånden... ( pinde, strømper, plastik...)

1 kommentar:

  1. Tak søde Anne :-)
    Hvor det dog går over stok og sten,
    fantastisk mere flyvende energi herfra, hvis I altså behøver det...

    SvarSlet