tirsdag den 21. august 2012

Mezettaen

En fantastisk morgen. Vi var afsted 6.40. Almindelig tid for os efterhånden. Det er mørkt og stjernefyldt i starten men solen tager hurtigt magten bag os.


Det er stadig pænt varmt så derfor nyder vi at gå mens temperaturen er mild.
Og nu er vi her altså; på Mezettaen, som er den midterste trediedel. Hvor km efter km skal gåes på en snorlige sti med kornmarker og atter kornmarker på siderne. vores guidebog holder sig ikke tilbage med at kalde denne del for opslidende, endeløs, dræbende lang.... Man kunne også kalde den meditativ!



Men det er altså fantastisk. Musik i ørene for første gang og så derudaf! Der var 13 km uden afbrydelser. Rigelige vandForsyning absolut vigtigt. Så et lille stop og så videre igen. Her kun en skygge da pilgrim 1 og 2 gik lidt forskudt. Stor respekt fik jeg også for denne del af ruten.



Sidste del af dagens 26 km rundede vi 400 km. Lisbeth havde købt en lille bitte lygte som er god ved pakning om morgenen. Man bliver stadig overrasket over de små byers forfald eller simple forhold. De to eneste byer vi har været igennem i dag har feks letklinede mure.












Her går vi ind i Terradillos de Templarios hvor vi bor i et tiptop skønt refugie til 10€ . Vi har simpelthen dobbeltværelse i dag!


Og til sidst pilgrim2 som er så sulten at hun næsten synes det ett pinligt. Hun fik mig til at stjæle frugt!


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Synes, at det er benhårdt, at I går så langt, før I får morgenmad. Men man vender sig måske?

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja man vænner sig . Du kan måske sammenligne med at man heller ikke spiser inden en løbetur. Det er rart at føre noget fysisk på Tom mave...tusind tak for kommentarer.. Hyggeligt

      Slet