onsdag den 8. august 2012

The late Ladies

En nat med god nattesøvn igen. Er ved at lære at sove på sovesal. Der skelnes ikke meget mellem køn og alder. Alle pilgrimme er lige, deler de samme ydmyge faciliteter som bad og toilet, køkken. Ørepropper har jeg altid hadet men nu er de en kær ven!
Man tror det er løgn at der kan være sådan respekt omkring sovesalen f.eks.
Der kan være livlig snak i køkken eller fællesrum 2 minutter før lyset slukkes .
Men roen sænker sig brat ved 22 tiden. Og hver pilgrim er i eget drømmerum.
Hvorom alting er vågnede the late Ladies op og gjorde sig klar som de sidste. Det ser ud som om varme og sol får andre pilgrimme MEGET tidligt ud af posen. Men ikke late Ladies som havde besluttet sig for at se tyre løbe løs i Estella kl 8 om morgenen. Hvad pokker for de vanvittige spaniere til at fastholde denne tradition!?
Så vi tog opstilling et strategisk godt sted på den sikre side af træbjælkerne. Derfra kunne vi nu skue 6 tyre blive drillet provokeret hevet i hale og horn af mennesker klædt i hvidt/rødt tørklæde så tyrene skræmte løb afsted!
Det glade vanvid!!
Da dette vanvid sluttede drog vi afsted efter cafe solo en time senere end andre morgener.
Det blev en fantastisk dag og ja varmen kom men formen holdt. Og et fantastisk landskab tog os til sig!
Derude fejrede vi også at vi rundede 100 km... Jeg skulle holde styr på km og det viste sig at vi i dag er oppe på 136 km. Der var ellers varme lakridser til festen i "ørkenen"
I dag har vi desuden været igennem IRACHE vinsted, som har en hane med vin og en hane med vand. Vist nok som det eneste sted i verden til fri tapning. Så det tog vi os også tid til at prøve! God vin!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar